Μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό μας και σε PDF μορφή ΕΔΩ

eScan for Windows

Διαδικασία εγκατάστασης

Το eScan Universal Security Suite χρησιμοποιεί τον διαδραστικό οδηγό εγκατάστασης για την εγκατάστασή του.

ΒΗΜΑ 1 – Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης του eScan Internet Security Suite with Cloud Security από το παρακάτω link: http://escanav.com/en/antivirus-downloadlink/downloadproduct.asp?pcode=ES-USS Επιλέξτε Download για Windows.

ΒΗΜΑ 2 Επιλέξτε φάκελο εγκατάστασης και αποδεχτείτε την άδεια χρήσης

Πληκτρολογήστε τη διαδρομή του φακέλου ή κάντε κλικ στην Αναζήτηση. Στη συνέχεια, επιλέξτε το φάκελο και κάντε κλικ στο «Αποδέχομαι τη συμφωνία» και κάντε κλικ στην Εγκατάσταση. Η εγκατάσταση του eScan Internet Security Suite with Cloud Security Installation θα ξεκινήσει.

Σημείωση: Η προεπιλεγμένη διαδρομή για υπολογιστή 32-bit: [Drive Disk]\Program Files\eScan και η προεπιλεγμένη διαδρομή για υπολογιστές 64-bit: [Disk Drive]\Program Files (x86)\eScan.

ΒΗΜΑ 3 – Εγκατάσταση του eScan

Η εγκατάσταση του eScan τρέχει το eScan Anti-Virus Toolkit. Αυτό το εργαλείο σαρώνει και αφαιρεί τους ιούς και το λογισμικό υποκλοπής spyware που βρέθηκαν στον υπολογιστή σας.

ΒΗΜΑ 4 – Ολοκλήρωση της εγκατάστασης

Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα, το eScan ISS with Cloud Security εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος για να κλείσετε το Παράθυρο Εγκατάστασης.

Σημείωση: Μετά την εγκατάσταση του eScan, εμφανίζεται μια επιλογή για επανεκκίνηση του συστήματος, εάν το eScan Firewall απαιτεί επανεκκίνηση για την εφαρμογή

eScan for MAC

Διαδικασία εγκατάστασης

Για εγκατάσταση σε λειτουργικά συστήματα MAC, κάντε κλικ στο eScan για MAC.

Αφού αντιγράψετε το αρχείο eScan_Anti-Virus.dmg στον υπολογιστή MAC ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το eScan για Mac:

Βήμα 1: Παράθυρο καλωσορίσματος eScan AntiVirus Installer
Το eScan σας καλωσορίζει στο πρόγραμμα εγκατάστασης eScan Anti-Virus και σας καθοδηγεί στη διαδικασία εγκατάστασης. Κάντε κλικ στο Συνέχεια για να συνεχίσετε.

Βήμα 2: Προβολή του αρχείου Read me

Συνιστάται να διαβάσετε τις παρεχόμενες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το eScan Anti-Virus για Mac. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε ή να το εκτυπώσετε για μελλοντική αναφορά. Κάντε κλικ στο Συνέχεια για να συνεχίσετε.

Βήμα 3: Αποδοχή άδειας χρήσης τελικού χρήστη (EULA)

Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την πλήρη συμφωνία άδειας χρήσης και να αποφασίσετε εάν θέλετε να αποδεχτείτε τη συμφωνία ή όχι. Εάν θέλετε να συνεχίσετε με την Εγκατάσταση, πρέπει να αποδεχτείτε τη συμφωνία. Κάντε κλικ στο Συνέχεια, στο παράθυρο διαλόγου Για συνέχεια εγκατάστασης του λογισμικού πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους του άδειας χρήσης λογισμικού. Κάντε κλικ στο Συμφωνώ, για να συνεχίσετε με την εγκατάσταση.

Βήμα 4: Επιλογή του φακέλου εγκατάστασης

Υποδεικνύει τη θέση όπου θα εγκατασταθεί το eScan Anti-Virus Security για Mac. Από προεπιλογή, το eScan Anti-Virus Security για Mac εγκαθίσταται στο /opt/MicroWorld/. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία. Κάντε κλικ στο Συνέχεια για εγκατάσταση.

Βήμα 5: Προετοιμασία για εγκατάσταση

Το πρόγραμμα εγκατάστασης προετοιμάζεται για την εγκατάσταση του eScan Anti-Virus Security για Mac. Κάντε κλικ στο Συνέχεια.

Βήμα 6: Ολοκλήρωση εγκατάστασης

Το eScan Anti-Virus Security για Mac εγκαθίσταται με επιτυχία στον υπολογιστή σας. Για να κλείσετε το παράθυρο, κάντε κλικ στο Κλείσιμο.

eScan for Linux Desktop

Διαδικασία εγκατάστασης

Για εγκατάσταση σε Linux Desktop, κάντε κλικ στο eScan για Linux.

Με βάση το λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε DEB/RPM, αντιγράψτε το αντίστοιχο αρχείο DEB/RPM(32 bit/64 bit) στους υπολογιστές Linux, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το eScan για Linux:

  1. Ανοίξτε το τερματικό για την εγκατάσταση του eScan Anti-Virus
  2. Η εγκατάσταση του eScan Anti-Virus απαιτεί έλεγχο ταυτότητας χρήστη root ή sudo.
  3. Εγκαταστήστε το eScan Anti-Virus χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες εντολές –Για DEB based Linux Operating Systems:dpkg -I escan-antivirus-..debΓια RPM based Linux Operating Systems:rpm -ivhescan-antivirus-..rpm

eScan σε συσκευές Android (Κινητά και Tablet)

Διαδικασία εγκατάστασης

Για εγκατάσταση σε συσκευές Android (Κινητά και Tablet), κάντε κλικ στο eScan για Android και μεταφέρετε τα αρχεία .apk στις συσκευές σας Android και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Θέλετε να εγκαταστήσετε αυτό το πλαίσιο διαλόγου εφαρμογής

Κάντε κλικ / πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση για να συνεχίσετε την εγκατάσταση ή κάντε κλικ / πατήστε το κουμπί Ακύρωση, για ακύρωση και εγκατάσταση αργότερα.

Βήμα 2: Εγκατάσταση του eScan Mobile Security

Η εγκατάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη, χρειάζονται λίγα λεπτά για την εγκατάσταση.

Βήμα 3: Εγκατεστημένη εφαρμογή

Κάντε κλικ / πατήστε το κουμπί Τέλος για να ξεκινήσετε την εφαρμογή αργότερα ή κάντε κλικ / πατήστε το Άνοιγμα για να εκτελέσετε την εφαρμογή.

eScan Universal Security Suite

Home and Small Office Edition

Το eScan Universal Security Suite for Home and Small Office Edition είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πακέτο λύσεων ασφαλείας που παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο σε συσκευές και υπολογιστές με λειτουργικά συστήματα Windows, Macintosh, Linux και Android από απαράδεκτο περιεχόμενο και εξελισσόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο μέσω ενός κλειδιού άδειας. Σας δίνει την ελευθερία να απολαύσετε άνετα το Διαδίκτυο στο μέγιστο των δυνατοτήτων του σε μια σειρά ψηφιακών συσκευών.

Με τις προηγμένες φουτουριστικές τεχνολογίες του, όπως MicroWorld Winsock Layer, Domain and IP Reputation Checker, Non-Intrusive Learning Pattern, eScan Security Network, Advanced Virus Control και εξελιγμένους Heuristics Algorithms, το eScan διασφαλίζει τις προσωπικές σας πληροφορίες και εξασφαλίζει ασφαλές περιβάλλον υπολογιστών στους υπολογιστές σας καθώς και συσκευές Android κατά την περιήγηση στο Διαδίκτυο, τις αγορές μέσω διαδικτύου, την εκτέλεση διαδικτυακών συναλλαγών ή την κοινωνική δικτύωση.

Βασικά Οφέλη

ANDROID

Το eScan σαρώνει τη συσκευή σας σε πραγματικό χρόνο και παρέχει προστασία από κακόβουλα προγράμματα, Trojans και άλλες απειλές στον κυβερνοχώρο. Σαρώνει αυτόματα όλα τα πρόσφατα ληφθέντα αρχεία και τις εγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευή σας που βασίζεται στο Android, διατηρώντας έτσι ασφαλή από μολύνσεις από κακόβουλα προγράμματα.

Το eScan διευκολύνει το φιλτράρισμα των κλήσεων και των SMS βάσει παραμέτρων που έχουν οριστεί μέσω της λίστας επιτρεπόμενων και μαύρων λιστών. Ένας χρήστης μπορεί να αποκλείσει κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς και SMS βάσει συγκεκριμένων φράσεων/λέξεων/λέξεων-κλειδιών.

Κάτω από τη λειτουργία Λίστα επιτρεπόμενων, επιτρέπονται μόνο στη λίστα επιτρεπόμενες κλήσεις και μηνύματα στη συσκευή, ενώ όλες οι άλλες κλήσεις και μηνύματα αποκλείονται Στη λειτουργία Blacklist, επιτρέπονται όλες οι κλήσεις και τα μηνύματα στη συσκευή, εκτός από αυτά που προστίθενται στη μαύρη λίστα. Αυτή η λειτουργία θα λειτουργεί μόνο σε συσκευές με κάρτα SIM.

Το eScan διευκολύνει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των επαφών και των SMS στην κάρτα μνήμης. Όποτε απαιτείται, τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μπορούν να επαναφερθούν εύκολα στη συσκευή.

Το eScan σας διευκολύνει με προηγμένες δυνατότητες προστασίας ιστού και γονικού ελέγχου που παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στη συσκευή σας που βασίζεται σε Android. Κατηγοριοποιεί και εντοπίζει τους ιστότοπους που επισκέπτεται ο χρήστης. Το eScan αποκλείει ιστότοπους που έχουν μολυνθεί από ηλεκτρονικό “ψάρεμα” ή κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο, προστατεύοντας έτσι τη συσκευή που βασίζεται σε Android από τις εξελιγμένες απειλές του κυβερνοχώρου. Το eScan υποστηρίζει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης Android, το πρόγραμμα περιήγησης Samsung-S και το Google Chrome.

Το eScan συνοδεύεται από μια λειτουργία ελέγχου εφαρμογών που αποκλείει την πρόσβαση σε εφαρμογές, εκτός αν ορίζεται. Από προεπιλογή, όλες οι ληφθείσες εφαρμογές αποκλείονται και η πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές επιτρέπεται μόνο εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασης..

Το eScan εκτελεί προγραμματισμένες σαρώσεις στο παρασκήνιο, είτε για όλα τα αρχεία / καταλόγους στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αποθήκευσης είτε για ολόκληρη τη συσκευή στην επιθυμητή ώρα, παρέχοντας έτσι την καλύτερη προστασία από τις εξελισσόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Το eScan αποτελείται από το Σύμβουλο προστασίας προσωπικών δεδομένων που σας παρέχει την πλήρη λίστα εφαρμογών χρησιμοποιώντας δικαιώματα συσκευής σε διαβαθμισμένη μορφή. Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε το επίπεδο ασφάλειας όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών.

Η μονάδα αντικλεπτικής προστασίας του eScan είναι εξοπλισμένη με προηγμένες δυνατότητες, όπως απομακρυσμένο κλείδωμα συσκευών, διαγραφή δεδομένων, ρολόι SIM και εντοπισμός της συσκευής σας μέσω GPS. Με τη λειτουργία Anti-Theft, το eScan εξασφαλίζει πλήρη προστασία στη συσκευή σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο συμβάν, εάν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί. Το eScan Mobile Security είναι εξοπλισμένο με δυνατότητα αντικλεπτικής λειτουργίας που βασίζεται σε SIM, ενώ το eScan Tablet Security διαθέτει ηλεκτρονική μονάδα αντικλεπτικής προστασίας.

Το eScan διαθέτει ένα μοντέρνο γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των αρχάριων όσο και των έμπειρων χρηστών. Έχει κομψό, διαισθητικό σχεδιασμό που είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Το eScan απαιτεί πολύ λιγότερη μνήμη για να λειτουργήσει και επομένως δεν επηρεάζει την απόδοση της συσκευής σας.

Windows

Με τη νέα προηγμένη τεχνολογία ελέγχου ιών και εξαιρετικά εξελιγμένη Heuristics Algorithms, το eScan παρέχει αποτελεσματική προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε κακόβουλα προγράμματα που κυκλοφορούν συνεχώς από δημιουργούς κακόβουλου λογισμικού. Ανιχνεύει επίσης και προειδοποιεί τους χρήστες για εφαρμογές που συμπεριφέρονται με ένα ύποπτο τρόπο, παρέχοντας έτσι προστασία από απειλές μηδενικής ημέρας.

Το eScan παρακολουθεί και παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο από ιούς και άλλες απειλές στον κυβερνοχώρο με τις προηγμένες και καινοτόμες τεχνολογίες. Διατηρεί τον υπολογιστή σας ασφαλή από λοιμώξεις και προλαμβάνει κακόβουλο λογισμικό από τη διάδοση. Παρέχει προστασία σε αρχεία/φακέλους από κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές στον κυβερνοχώρο σε πραγματικό χρόνο. Το eScan σαρώνει επίσης τα αρχεία που λαμβάνονται μέσω του Διαδικτύου.

Ο ενισχυμένος σαρωτής κατ ‘απαίτηση του eScan περιλαμβάνει έξυπνη

Επιτρεπόμενη τεχνολογία που οδηγεί σε ταχύτερη σάρωση αρχείων, φακέλων,μνήμης, μητρώου, υπηρεσιών και όλων των συσκευών αποθήκευσης. Φωτίζοντας τους πόρους του συστήματος, διασφαλίζει ότι η απόδοση του υπολογιστή σας δεν επηρεάζεται ακόμη και όταν το eScan εκτελεί διεξοδικές σαρώσεις συστήματος. Μπορεί να λειτουργεί σε συνδυασμό με υπηρεσίες cloud του Δικτύου Ασφαλείας eScan, παρέχοντας έτσι μέγιστη προστασία από άγνωστες απειλές σε πραγματικό χρόνο.

Το eScan διαθέτει μια δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς που σας επιτρέπει να λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων συστήματος που χρησιμοποιούνται συχνά και να τα αποθηκεύει σε κρυπτογραφημένη μορφή. Σε περίπτωση που το eScan εντοπίσει λοίμωξη σε οποιοδήποτε από τα αρχεία συστήματος που δεν μπορούν να καθαριστούν, το επαναφέρει αυτόματα με τα καθαρά αρχεία.

Το eScan διαθέτει μια δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς που σας επιτρέπει να λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων συστήματος που χρησιμοποιούνται συχνά και να τα αποθηκεύει σε κρυπτογραφημένη μορφή. Σε περίπτωση που το eScan εντοπίσει λοίμωξη σε οποιοδήποτε από τα αρχεία συστήματος που δεν μπορούν να καθαριστούν, το επαναφέρει αυτόματα με τα καθαρά αρχεία.

Φιλτράρει καθώς και παρακολουθεί όλη την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση του δικτύου στον υπολογιστή και τον προστατεύει από όλους τους τύπους επιθέσεων. Περιλαμβάνει επίσης ένα σύνολο προκαθορισμένων κανόνων ελέγχου πρόσβασης που μπορείτε να προσαρμόσετε για να φιλτράρετε την κυκλοφορία δικτύου. Αποκλείει επίσης οποιαδήποτε portscan απόπειρα χακαρίσματος.

Επιτρέπει στον χρήστη την εκκίνηση σε ένα ασφαλές περιβάλλον κατά την εκκίνηση του συστήματος χωρίς τη χρήση οπτικών μέσων. Χρησιμοποιεί περιβάλλον που βασίζεται στα Windows® και όχι μόνο σας βοηθά να σαρώσετε και να καθαρίσετε το σύστημα, αλλά σας επιτρέπει επίσης να διορθώσετε τις αλλαγές μητρώου που γίνονται από ιούς και Rootkits.

Το eScan διευκολύνει την προγραμματισμένη σάρωση, παρέχοντας έτσι την καλύτερη προστασία από τις εξελισσόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο. Εκτελεί προγραμματισμένες σαρώσεις στο παρασκήνιο για επιλεγμένα αρχεία/καταλόγους ή ολόκληρο το σύστημα.

Με την προηγμένη δυνατότητα Anti-Spam, το eScan σας εμποδίζει να λαμβάνετε μηνύματα spam. Ελέγχει το περιεχόμενο των εξερχόμενων και εισερχόμενων μηνυμάτων καθώς και των διαφημιστικών μηνυμάτων καραντίνας. Επιπλέον, το eScan σαρώνει όλα τα email σε πραγματικό χρόνο για ιούς, Worms, Trojans, Spyware, Adware και κρυφό κακόβουλο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας ισχυρό, ευρετικό σύστημα διπλών κινητήρων Anti-Virus. Έτσι, οι διαδικτυακές απειλές αποφεύγονται προτού εισέλθουν στο δίκτυο μέσω email.

Το eScan χρησιμοποιεί πολύ προηγμένους αλγόριθμους με βάση την εμφάνιση συγκεκριμένων λέξεων ή φράσεων στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας και για τον αποκλεισμό ιστότοπων που περιέχουν πορνογραφικό ή προσβλητικό υλικό. Αυτή η λειτουργία είναι εξαιρετικά επωφελής για τους γονείς, επειδή εμποδίζει την πρόσβαση των παιδιών σε ιστότοπους που περιέχουν επιβλαβές περιεχόμενο.

MAC

Με ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν υπολογιστές Mac, σημειώθηκε ραγδαία αύξηση των κακόβουλων προγραμμάτων Mac και εγκληματιών στον κυβερνοχώρο που στοχεύουν στο να μολύνουν ή να κλέψουν δεδομένα από χρήστες Mac. Το eScan σαρώνει τον υπολογιστή σας που βασίζεται σε Mac OS X σε πραγματικό χρόνο και παρέχει προστασία από κακόβουλα προγράμματα, Trojans και προστατεύει τον υπολογιστή σας με Mac OS X από εξελιγμένες απειλές που βασίζονται στο Διαδίκτυο.

Το eScan επιτρέπει τον αποκλεισμό συσκευών αποθήκευσης που βασίζονται σε USB, αποτρέποντας έτσι την κλοπή δεδομένων και τη μετάδοση ιών, Trojans ή οποιουδήποτε άλλου κακόβουλου λογισμικού.

Το eScan σάς βοηθά να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και εφαρμογές κακόβουλου λογισμικού, όπως η παρακολούθηση cookie.

Το eScan σαρώνει, εντοπίζει και αφαιρεί αποτελεσματικά κρυμμένα Rootkits στον υπολογιστή σας, διασφαλίζοντας έτσι μια ασφαλή υπολογιστική εμπειρία.

LINUX

Το eScan λειτουργεί ως εφαρμογή λογισμικού κατ ‘απαίτηση που μπορεί να επικαλείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Αποτελείται από σαρωτή γραμμής εντολών και γραφικού περιβάλλοντος εργασίας χρήστη (GUI). Διευκολύνει επιλεγμένη σάρωση καταλόγου, τοπικού σκληρού δίσκου και σάρωση οικιακού καταλόγου, καθώς και σάρωση μνήμης για να εξασφαλίσει πλήρη προστασία από απειλές στον κυβερνοχώρο.

Το eScan αποτελείται από ξεχωριστές ρυθμίσεις για την επιλογή προγραμματισμένης σάρωσης που βοηθούν στον προγραμματισμό αυτόματων σαρώσεων στο σύστημά σας σε προκαθορισμένο χρόνο. Περιλαμβάνει επίσης σαρωτή γραμμής εντολών που διευκολύνει τον αυτοματισμό και προγραμματισμό της σάρωσης. Μόλις εντοπιστούν οι απειλές, ακολουθούνται οι προκαθορισμένες ενέργειες.

Το eScan σαρώνει τη ροή δεδομένων ενός αρχείου για να εντοπίσει κρυμμένο κακόβουλο λογισμικό, το οποίο αποτελείται από όλους τους τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των συμπιεσμένων και αρχειοθετημένων αρχείων.

Το eScan σάς βοηθά να επιλέξετε και να σαρώσετε οποιονδήποτε κατάλογο ή αρχείο στον υπολογιστή σας. Σαρώνει επίσης τις τρέχουσες διαδικασίες στο σύστημά σας για να εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό που ζει στη μνήμη.

Το eScan δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο αρχείο καταγραφής της δραστηριότητας σάρωσης με ημερομηνία και ώρα σάρωσης, μαζί με τη διαδρομή και το όνομα των αντικειμένων που σαρώθηκαν για περαιτέρω ανάλυση.

Γραφεία

India:

MicroWorld Software Services Pvt. Ltd.

CIN No.: U72200MH2000PTC127055

Plot No. 80, Road No. 15, MIDC, Marol

Andheri (E), Mumbai, India.

Tel: +91 22 6772 2900

Fax: +91  22 2830 4750

Germany:

MicroWorld Technologies GmbH

Drosselweg 1, 76327 Pfinztal,

Germany.

Tel: +49 72 40 94 49 0920

Fax: +49 72 40 94 49 0992

Philippines:

eScan Philippines

Unit 5C, Vernida 1 Bldg.,

120 Amorsolo St., Legaspi Village,

1229 Makati City, Philippines

Tel.: (632) 812-2669/ 812-8447/ 812-

8982

Russia:

LLC eScan

Radio St. 24 bld. 1, Moscow,

105005, Russian Federation

Tel: 8 (800)555-40-08

South Africa:

USA:

MicroWorld Technologies Inc.

31700 W 13 Mile Rd, Ste 98,

Farmington Hills, MI 48334, USA.

Tel: +1 248 855 2020 / 2021

Fax: +1 248 855 2024

Malaysia:

MicroWorld Technologies Sdn Bhd

(722338-A)

E-8-6, Megan Avenue 1, 189, Jalan

Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur,

Malaysia.

Tel: +603 2333 8909/8910

Fax: +603 2333 8911

Middle East:

eScan Middle East

Al KHALEEJ Centre, Office 216, Bur

Dubai, Dubai, United Arab Emirates

Tel.: +971 4 3515128

Fax: +971 4 3515129

Oceania: Sales Office: eScan Oceania

6 Bauer Street, Gatton 4343, Queensland 4343

MicroWorld Technologies South Africa (Pty) Ltd.

376 Oak Avenue, Block B (Entrance at 372 Oak Avenue)

Ferndale, Randburg, Gauteng, South Africa.

Tel: Local: 08610 eScan (37226), International: +27 11 781 4235

Fax: +086 502 0482