eScan Universal Security Suite (Άδεια πολλαπλών συσκευών)

green-bar

Το eScan Universal Security Suite for Home and Small Office Edition έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο σε συσκευές και υπολογιστές με λειτουργικά συστήματα Windows, Macintosh, Android, Linux και iOS από απαράδεκτο περιεχόμενο και εξελισσόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο μέσω ενός μόνο κλειδιού άδειας.

Προηγμένη προστασία από απειλές Ransomware

Ψάχνετε οφέλη; Εδώ είναι!

Γλωσσικές Εκδόσεις

green-bar

Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά,  Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Κινέζικα Απλοποιημένα, Κινέζικα Παραδοσιακά, Ελληνικά, Κορεατικά, Νορβηγικά, Ρωσικά, Πολωνικά και Λατινικά Ισπανικά

Για Windows

Με τη δυνατότητα προστασίας σε πραγματικό χρόνο, το eScan εντοπίζει κακόβουλο λογισμικό πριν φτάσει στο σύστημά σας. Η δυνατότητα σάρωσης κακόβουλου λογισμικού περιορίζει κακόβουλο περιεχόμενο από την καταστροφή του υπολογιστή σας.

Η προηγμένη λειτουργία anti-spam του eScan φιλτράρει τα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την είσοδο στα εισερχόμενά σας και παραδίδει αναφορές για τυχόν ανεπιθύμητα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Η λειτουργία αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς επαναφέρει αυτόματα όλα τα πολύτιμα δεδομένα σας, έτσι ώστε να μην χάσετε σημαντικές πληροφορίες σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας συστήματος ή επίθεσης κακόβουλου λογισμικού.

Το eScan διευκολύνει τον γονικό έλεγχο για να διατηρήσει τα παιδιά σας ασφαλή στο διαδίκτυο ελέγχοντας την πρόσβαση του παιδιού σας στις εφαρμογές Διαδικτύου, στα παιχνίδια και στους απαράδεκτους ιστότοπους.

Η δυνατότητα eScan Endpoint Security αποτρέπει κλοπές δεδομένων και μολύνσεις από ιούς μέσω USB ή φορητής συσκευής αποθήκευσης που βασίζεται σε Firewire, όπως Flash Drives / Pen Drives, SD Card, Imaging devices, Webcam και Portable Hard Disk.

Αυτό το λογισμικό προστασίας ενσωματώνει αμφίδρομο τείχος προστασίας που περιορίζει την είσοδο κακόβουλων αρχείων στον υπολογιστή σας, προστατεύοντας έτσι από ιούς, λογισμικό υποκλοπής spyware, Trojans και άλλες επιθέσεις Phishing.

Λειτουργικό σύστημα:
Για Windows

Οποιοδήποτε από τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα μπορεί να εκτελέσει αυτό το λογισμικό:

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP Service Pack 3/2000 [Όλες οι εκδόσεις 32-bit & 64-bit].

Συνιστούμε επεξεργαστή 1GHz με μνήμη 1 GB και χώρο δίσκου 1 GB.

Για Android

Το eScan προσφέρει απομακρυσμένη αντικλεπτική διαχείριση ιστού της συσκευής σας, αποκλείει την πρόσβαση και παρέχει απομακρυσμένο καθαρισμό για τη διαγραφή προσωπικών πληροφοριών από τη συσκευή σας.

Με τη λειτουργία Wipe Data, το eScan σάς βοηθά να διαγράφετε απομακρυσμένα δεδομένα από συσκευές που είτε χάνονται είτε κλέβονται.

Η λειτουργία Προστασίας Ιστού του eScan προσδιορίζει τους ιστότοπους που επισκέπτεται ο χρήστης και αποκλείει ιστότοπους που έχουν μολυνθεί από ηλεκτρονικό “ψάρεμα” ή κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο για να παρέχουν πλήρη ασφάλεια της συσκευής σας από απειλές.

Το eScan σας περιορίζει στη λήψη εφαρμογών, εκτός εάν ορίζεται. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασης eScan για συσκευές Android.

Με τη λειτουργία Σύμβουλος προστασίας προσωπικών δεδομένων, το eScan ελέγχει με ακρίβεια το επίπεδο ασφάλειας όλων των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας και παρέχει μια λίστα εφαρμογών που χρησιμοποιούν δικαιώματα συσκευής σε μια παρουσίαση μορφή.

Η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς επαφών και μηνυμάτων SMS σάς επιτρέπει να διατηρείτε αντίγραφο ασφαλείας των επαφών και των μηνυμάτων SMS στην κάρτα SD της συσκευής σας. Εάν χάσετε καθόλου τις επαφές σας, μπορείτε να τις επαναφέρετε εύκολα.

Οποιοδήποτε από τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα μπορεί να εκτελέσει αυτό το λογισμικό:

Η συσκευή σας που βασίζεται στο Android απαιτεί τουλάχιστον Android 2.3 OS ή μεταγενέστερη έκδοση ή Cyanogen OS 12.0 και μεταγενέστερη έκδοση. Συνιστούμε 15-20 MB ελάχιστου χώρου στο δίσκο. Ωστόσο, δεν θα εκτελείται σε συσκευές ROOTED.

Για Mac

Οι πολύ εξελιγμένοι αλγόριθμοι Heuristics του eScan σας εντοπίζουν και σας προειδοποιούν για εφαρμογές που λειτουργούν με ύποπτο τρόπο, διασφαλίζοντας έτσι προστασία από απειλές μηδενικής ημέρας.

Για να διασφαλίσετε ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές, το eScan διευκολύνει τη λειτουργία Anti-keylogger που προστατεύει το σύστημά σας από keyloggers ενώ πληκτρολογείτε ευαίσθητες πληροφορίες.

Με τη λειτουργία Anti-Rootkit, το eScan σαρώνει, εντοπίζει και αφαιρεί αποτελεσματικά τα κρυφά rootkit στον υπολογιστή σας, διασφαλίζοντας έτσι μια ασφαλή εμπειρία πληροφορικής.

Με το eScan Endpoint Security, οι σταθμοί εργασίας προστατεύονται πλήρως από την κλοπή πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. Η κονσόλα διαχείρισης eScan σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε κεντρικά όλα τα τελικά σημεία στο δίκτυό σας και να παρακολουθείτε στενά όλες τις δραστηριότητες USB σε πραγματικό χρόνο.

 

Οποιοδήποτε από τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα μπορεί να εκτελέσει αυτό το λογισμικό:

Mac OS X Snow Leopard (10.6 ή μεταγενέστερη έκδοση) ή Mac OS X Lion (10.7 ή μεταγενέστερη έκδοση) ή Mac OS X Mountain Lion (10.8 ή μεταγενέστερη έκδοση) ή OS X Mavericks (10.9 ή μεταγενέστερη έκδοση) ή OS X Yosemite (10.10 ή νεότερη έκδοση), ή OS X El Capitan (10.11 ή μεταγενέστερη έκδοση), ή OS X Sierra (10.12 ή μεταγενέστερη έκδοση).

Για iOS

Το eScan Mobile Security για iPhone και iPad παρέχει προηγμένες αντικλεπτικές δυνατότητες για τον εντοπισμό της συσκευής σας. Εάν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί, τότε μπορείτε να κάνετε τη συσκευή σας να φωνάζει από απόσταση ή να στείλετε οποιοδήποτε μήνυμα που μπορεί να εμφανιστεί στη συσκευή για να το ανακτήσετε. Επιπλέον, σας επιτρέπει να τραβήξετε τη φωτογραφία του χρήστη που κρατά τη συσκευή σας μέσω διαδικτυακής πύλης κατά της κλοπής.

Το Safe Surfing σάς βοηθά να επιλέξετε κατηγορίες ιστότοπων που επιτρέπονται ή αποκλείονται στο πρόγραμμα περιήγησης eScan. Για παράδειγμα: Μπορείτε να αποκλείσετε κατηγορίες ιστότοπων για πορνό, κακοποίηση παιδιών, βία, αλκοόλ, καπνό, τζόγο κ.λπ. και να επιτρέψετε κατηγορίες ιστότοπων για εκπαίδευση, οικονομικά, αθλητικά, ταξίδια, ειδήσεις, επιστήμη, μυθοπλασία, ιστορία, βιολογία κ.λπ.

Το iOS Mobile Security μπορεί να διαμορφώσει τον λογαριασμό σας στο Facebook και να ελέγξει τις ρυθμίσεις απορρήτου. Εντοπίζει όλες τις ανησυχίες απορρήτου στο λογαριασμό σας και σας επιτρέπει να ορίσετε ρυθμίσεις για αυτές τις ανησυχίες, όπως ποιος μπορεί να σας αναζητήσει στο Facebook χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email που έχετε καταχωρίσει.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία σάρωσης, το QR Code Scanner εμφανίζει την κατηγορία του σαρωμένου URL. Εάν ανήκει στην κατηγορία κακόβουλου λογισμικού, τότε το eScan το επισημαίνει με κόκκινο χρώμα.

Σημείωση – Το eScan δεν θα σαρώσει και φιλτράρει τη διεύθυνση URL εάν ο σαρωμένος κωδικός QR περιέχει κείμενο μαζί με τη διεύθυνση URL.

eScan Mobile Security για iPhone και iPad:

Συμβατό λειτουργικό σύστημα: iOS 6.0 ή μεταγενέστερη έκδοση

Διάστημα συσκευής: 20-25 MB χώρο

Μνήμη: 20-50MB (διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή)

Άλλο: Απαιτείται σύνδεση 3G / 4G (LTE) ή Wi-Fi Internet για λήψη.

Για Linux

Η δυνατότητα σάρωσης κατ ‘απαίτηση διευκολύνει τη σάρωση επιλεγμένων καταλόγων, τοπικού σκληρού δίσκου, αρχικού καταλόγου, μνήμης και γραφικού περιβάλλοντος χρήστη (GUI).

Με μια εξελιγμένη ευρετική μηχανή σάρωσης, το eScan εντοπίζει ιούς που απελευθερώνονται συνεχώς. Αυτή η προηγμένη δυνατότητα προστατεύει τον χρήστη από απειλές μηδενικής ημέρας.

Η δυνατότητα προγραμματισμένης σάρωσης βοηθά στον προγραμματισμό αυτόματων σαρώσεων στο σύστημά σας. Περιλαμβάνει επίσης σαρωτή γραμμής εντολών που διευκολύνει τον αυτοματισμό και τον προγραμματισμό της σάρωσης.

Η δυνατότητα καταγραφής και εκτεταμένων αναφορών του eScan δημιουργεί ένα πλήρες αρχείο δραστηριοτήτων σάρωσης με ημερομηνία και ώρα σάρωσης μαζί με τη διαδρομή και το όνομα των αντικειμένων που σαρώθηκαν για περαιτέρω ανάλυση.

Η δυνατότητα σάρωσης ροής δεδομένων του eScan σαρώνει τη ροή δεδομένων ενός αρχείου για να εντοπίσει κρυμμένο κακόβουλο λογισμικό, το οποίο αποτελείται από όλους τους τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των συμπιεσμένων και αρχειοθετημένων αρχείων.

Οποιοδήποτε από τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα μπορεί να εκτελέσει αυτό το λογισμικό:

CPU: Σειρά Intel® 1GHz και άνω

Μνήμη: 1 GB RAM και άνω

Χώρος δίσκου: 1 GB και άνω ελεύθερου χώρου στο δίσκο

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες:

  • RHEL 4 και άνω (32 & 64 bit)
  • CentOS 5.10 και άνω (32 & 64 bit)
  • SLES 10 SP3 και άνω (32 & 64 bit)
  • Debian 4.0 και άνω (32 & 64 bit)
  • OpenSuSe 10.1 και άνω (32 & 64 bit)
  • Fedora 5.0 και άνω (32 & 64 bit)
  • Ubuntu 6.06 και άνω (32 & 64 bit)

Τεχνική Υποστήριξη

Τα προϊόντα eScan καλύπτονται από τηλεφωνική υποστήριξη στα Ελληνικά από την εταιρία μας τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
• Δευτέρα – Τετάρτη: 09:00 με 18:00
• Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 με 19:00
Για να επικοινωνήσετε με την τεχνική υπηρεσία μας καλέστε:
• Απο Ελλάδα: (+30) 216-700-2733
Εναλλακτικά στείλτε μας email στο: [email protected]