Νέα Συνεργασία NEXION IT SOLUTIONS – SevenSpots

Avira_seven
Ν
ΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ NEXION IT SOLUTIONS – SEVEN SPOTS
ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ AVIRA

Tα πολυβραβευμένα προϊόντα της Avira τώρα διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων Seven Spots σε όλη την Ελλάδα, τη μεγαλύτερη, σύγχρονη, ελληνική αλυσίδα καταστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας!

Η νέα έκδοση των προϊόντων της Avira 2017 έχει ενισχυθεί με τόσο εξελιγμένα χαρακτηριστικά που τα κατατάσσουν πλέον στην κορυφή των προϊόντων ασφαλείας!

Επισκεφτείτε λοιπόν τα καταστήματα Seven Spots και βρείτε αποκλειστικά το εξειδικευμένο προϊόν Avira Antivirus Pro 2017 for 1 Pc + 1 Android /1 year που παρέχει απόλυτη προστασία τόσο στο PC όσο και στο Android σας σε προνομιακή τιμή!!!

novabackup-v18

Το NovaBACKUP 18 ανανεώθηκε και πλέον υποστηρίζει Windows Server 2016, Hyper-V 2016, SQL και Exchange 2016.

Επιπλέον μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τη νέα κονσόλα διαχείρισης για να ελέγχετε απομακρυσμένα τα backup σας από οπουδήποτε!

Η NovaStor προσφέρει το καλύτερο διαθέσιμο λογισμικό backup. Το backup δεδομένων είναι εξαιρετικά σημαντικό για την επιτυχία της εταιρίας σας. Τα αρχεία και έγγραφα σας είναι σημαντικά και χρειάζονται τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις με ξεκάθαρες τιμές – καμία επιπλέον χρέωση για επιπλέον υπηρεσίες ή plugin.

Read more